Din putin se face mult!

ajutor

Cumperi un ou, faci un cadou_2Cumperi un ou, faci un cadou

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, alaturi  de prietenii nostri de la Gradinita nr. 67 Bucuresti si Gradinita Funny Clown,  pictam oua si donam colegilor de la Serviciul de Ajutor Maltez in Romania suma stransa (avem nevoie de 3.600 lei) pentru a oferi celor mai putin privilegiati un PASTE FERICIT!

Ouale pictate de micutii de la gradinite le vom vinde, iar cu ajutorul vostru, copiii din cadrul programului Inteligenta Creativa merg intr-o excursie la Vulcanii Noroiosi, picteaza oua in stil traditional si pregatesc cozonacul de Paste.

Multumita voua acesti copii pleaca pentru prima data intr-o excursie unde vor avea prilejul sa simta bucuria sarbatorilor pascale si sa duca acasa oua incondeiate traditional si un cozonac.

Program desfasurare:

03-04 aprilie – pictura oua

03-06 aprilie – campanie donatii

Donatiile se fac prin contul bancar al Asociatiei Copii spre Viitor

03 – 12 aprilie – ouale vandute se gasesc la Cofetaria Ostraw Vegan, de unde le puteti lua in orele de program

12 aprilie – copiii pleaca in excursie cu ajutorul vostru

Mod desfasurare:

Anuntam pe pagina noastra  de facebook inceperea atelierelor de pictura din cadrul gradinitelor partenere si vom posta poze de la eveniment.

– 03 aprilie ora 12:00 – gradinita Funny Clown

– 04 aprilie – gradinita nr. 67 Bucuresti

La finalul atelierelor, vom inventaria ouale pictate, le vom atasa o eticheta cu un numar si numele copilului care le-a pictat si le vom posta pe pagina noastra de facebook pentru vanzare.

Fiecare gradinita va avea un post diferit pe pagina noastra de Facebook.

Donatia voastra va avea loc dupa cum urmeaza:

– veti anunta numarul oului dorit printr-un mesaj pe pagina noastra de facebook sau un comentariu la post

– plata se va face prin banca in contul Asociatiei Copii spre Viitor

Dupa ce confirmam incasarea, intrati in posesia achizitiei voastre de la Cofetaria Ostraw Vegan

In fiecare zi, la ora 10:00 AM, in perioada 04- 07 aprilie, vom anunta pe pagina noastra de facebook si pe site numarul de oua vandute si suma donatiilor primite.

Va multumim anticipat pentru efortul, sustinerea si aprecierea voastra!

CUMPARA UN OU, FACI UN CADOU!

clownostraw veganlogo SAMR B

 

 

 

  CUMPARA UN OU, FACI UN CADOU!

afis_parinti

Împreună oferim copiilor beneficiari ai programului INTELIGENȚĂ CREATIVĂ din cadrul Serviciului de Ajutor Maltez în Romania (Sucursala București), un PAȘTE FERICIT!

Ne întâlnim să pictăm ouă, părinți și copii, să petrecem timpul împreună, să le arătăm copiilor noștri cum îi pot ajuta pe cei mai puțin norocoși – fiecare ou pictat costă doar 15 lei, iar voi puteți să pictați câte vreți!

 

 

Costul include:

– oua de polistiren

– culori acrilice

– pensule

– diploma participare

 

Cost: 15 lei pentru fiecare ou pictat

Conditie de participare: echipa adult + copil

VA RUGAM SA CONFIRMATI PARTICIPAREA CU UN E-MAIL – PENTRU A PREVENI UN NUMAR MAI MARE DE PARTICIPANTI FATA DE POSIBILITATILE OFERITE DE LOCATIE

www.facebook.com/copiispreviitor

PENTRU INSCRIERI:

– se achita numerar in ziua evenimentului – cu e-mail de confirmare

– se achita suma de plata in contul bancar, specificat pe pagina de Legal

– ulterior se va trimite un mesaj/e-mail cu urmatoarele informatii: nume/prenume participant, data desfasurarii, numele programului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSOANE FIZICE

Pentru a veni in ajutorul nostru, poti sa redirectionezi 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Copii spre Viitor si vei ajuta copiii fara posibilitati financiare sa aiba propriile experiente si amintiri, astfel incat sa ii ajutam sa ia startul corect in viata.

Dureaza doar cateva minute din viata ta pentru a-I da prilejul unui copil sa isi aleaga drumul de urmat.

Vei fi mandru de gestul tau si vei putea spune ca ai ajutat un suflet pur si nevinovat sa se poata dezvolta si sa contribuie, la randul sau, la dezvoltarea societatii in care traim cu totii.

Pasi de urmat:

1. completarea formularului 230 (sau formularul 200 in situatia in care ai si alte surse de venit in afara salariului)

2. trimiterea formularului pana pe data de 25 mai, in fiecare an, catre ANAF de care apartii.

 

PERSOANE JURIDICE

Pentru a crea impreuna o lume mai buna, oameni mai fericiti, fiecare castigandu-si existenta lucrand din placere, puteti deveni sponsor al Asociatiei Copii spre Viitor:

– calculati suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al organizatiei

– descarcati si completati contractul de sponsorizare – cheltuielile sunt deductibile

Facilitatile fiscale din Romania permit companiilor sa efectueze sponsorizari catre Asociatia Copii spre Viitor. Sumele aferente se scad din impozitul pe profit datorat, daca aceste cheltuieli sunt in limita a 3 la mie din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit datorat.

Astfel, potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, modificata (art. 21 alin. 4, lit. p) platitorii de impozit pe profit au posibilitatea de a scadea din impozitul pe profit datorat sumele aferente sponsorizarii si/sau mecenatului, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) sunt in limita a 3 la mie din cifra de afaceri

b) nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat.

Sumele acordate ca mecenat si sponsorizare se iau in calcul cumulativ pentru scaderea din impozitul pe profit.

Sponsorizarile se pot face pentru orice suma, insa ele pot fi scazute din impozitul pe profit de plata numai in limitele de mai sus.

Companiile pot scadea sumele platite cu titlu de sponsorizare si/sau mecenat din impozitul pe profit datorat in cursul anului, urmand sa regularizeze aceste sume in functie de datele existente la inchiderea exercitiului financiar. Regularizarea impozitului pe profit datorat anual, diminuat cu sumele platite cu titlu de sponsorizare si/sau mecenat, se face prin depunerea declaratiei anuale de impozit pe profit (101).

Cu alte cuvinte, o companie poate directiona o parte din sumele reprezentand impozit pe profit datorat bugetului de stat, pentru sponsorizarea unor persoane juridice fara scop lucrativ (organizatii sau institutie non profit).

Potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, modificata, nu se poate beneficia de facilitatea fiscala prevazuta mai sus in cazul:

-sponsorizarii/mecenatului efectuate catre rude ori afini pana la gradul al patrulea;

-sponsorizarii reciproce intre persoane fizice sau juridice precum si mecenatului reciproc intre persoane fizice;

-sponsorizarii unei persoane juridice fara scop de catre o alta persoana juridica care conduce sau controleaza direct persoana juridica sponsorizata.